NOR CURIER 930X122

martisor

TÂRGUL „MĂRŢIŞOR 2016”, TOT ÎN PIAŢA „MILEA”

Şi în acest an, aşa cum s-a întâmplat în 2014 şi 2015, spre nemulţumirea comercianţilor, Târgul „Mărţişor” se va desfăşura în Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Locurile de vânzare vor fi atribuite prin tragere la sorţi de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului şi va fi interzisă montarea de corturi de protecţie împotriva intemperiilor. Aceasta, pe lângă lipsa vadului (în alţi ani, târgul era organizat pe toată Strada Mare), este una dintre nemulţumirile comercianţilor care se plâng că, astfel, nu dispun de condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii.

Pentru locurile ocupate pe domeniul public comercianţii de mărţişoare vor plăti la bugetul local o taxă specială de 2 lei pentru fiecare metru pătrat zilnic. Târgul se va desfăşura în perioada 22 februarie – 8 martie.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3