Donaris 930 x 122

coronavirus

TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL, ÎNCHIS TEMPORAR

Primăria Pitești a hotărât ca până pe 31 martie 2020 să închidă Târgul Săptămânal (aflat în comuna Bradu, dar administrat de municipalitatea piteșteană).

Citiți și: Argeş: S-au deschis centrele de evaluare pentru bolnavii de Covid. Acestora li se eliberează reţete

„Conform recomandărilor făcute de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul îmbolnăvirilor cu coronavirus, Primăria Pitești a decis suspendarea, până la data de 31 martie 2020, a activităților care au loc la final de săptămână în cadrul Târgului Săptămânal.

Măsura a fost luată având în vedere că în timpul weekend-ului zona este tranzitată de foarte mulți oameni, comercianți și vizitatori, numărul acestora variind între 6.000 și 8.000 de persoane.

Citiți și: Angajare pe perioadă nedeterminată la Primăria Pitești

Durata suspendării activității Târgului Săptămânal pe timp de weekend poate fi prelungită, în funcție de modul cum evoluează situația actuală la nivel național”, informează Primăria Pitești. 

De altfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ieri ca în perioada 11-31 martie 2020 „toate evenimentele de tip târg, bâlci, eveniment cultural, artistic și alte asemenea în toate localitățile județului Argeș” să fie suspendate (cu posibilitate de prelungire a suspendării, în funcție de evoluția situației epidemiologice).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441