930×122 CAPRA 5

coronavirus

TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL, ÎNCHIS TEMPORAR

Primăria Pitești a hotărât ca până pe 31 martie 2020 să închidă Târgul Săptămânal (aflat în comuna Bradu, dar administrat de municipalitatea piteșteană).

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„Conform recomandărilor făcute de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul îmbolnăvirilor cu coronavirus, Primăria Pitești a decis suspendarea, până la data de 31 martie 2020, a activităților care au loc la final de săptămână în cadrul Târgului Săptămânal.

Măsura a fost luată având în vedere că în timpul weekend-ului zona este tranzitată de foarte mulți oameni, comercianți și vizitatori, numărul acestora variind între 6.000 și 8.000 de persoane.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Durata suspendării activității Târgului Săptămânal pe timp de weekend poate fi prelungită, în funcție de modul cum evoluează situația actuală la nivel național”, informează Primăria Pitești. 

De altfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ieri ca în perioada 11-31 martie 2020 „toate evenimentele de tip târg, bâlci, eveniment cultural, artistic și alte asemenea în toate localitățile județului Argeș” să fie suspendate (cu posibilitate de prelungire a suspendării, în funcție de evoluția situației epidemiologice).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90