Donaris 930 x 122

nicolae dobrin

TEREN RETROCEDAT LA STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”!

O instanţă de judecată din județul Argeş a hotărât ca un cetăţean să fie pus în posesie cu un teren în incinta complexului sportiv în care se află și stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti. Slavă Domnului că nu chiar pe terenul principal de fotbal!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Este vorba despre o suprafaţă de 14.510 mp de teren, proprietar fiind un anume Stelian Ştefănescu. Având în vedere locul în care se găsește suprafața retrocedată, Primăria fie va face un schimb de terenuri cu proprietarul, fie îl va despăgubi.

În Pitești nu este singurul caz de acest gen. O situație asemănătoare vizează terenul de sport de la Şcoala „Mihai Eminescu” („Aripi”). Detalii, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/incredibil-ce-se-intampla-cu-terenul-de-la-aripi-pitesti/.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3