EcoMoto 930×122

calorifer

Termoficarea dă drumul la debranșări

De mîine, 1 iunie, toți cei care vor să se debranșeze de la sistemul centralizat, pot începe să facă pași siguri în acest sens. S.C. Termo Calor Confort S.A. va pune astfel la dispoziție formularele şi „procedura de deconectare a unui apartament de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice”.

Documenteșe pot fi procurate de la sediul S.C. Termo Calor Confort S.A., din str. Calea Bucureşti, bl. U4, parter, şi de la următoarele puncte termice: # Punctul termic 902 Găvana III (lîngă Clubul Pensionarilor); # Punctul termic 602 Trivale (lîngă Dispensar); # Punctul termic 510 Centru (în spatele Teatrului Aşchiuţă); # Punctul termic 802 Craiovei (lîngă Kaufland); # Punctul termic 1007 Prundu (lîngă Depou).

 

Documentaţia de deconectare poate fi descărcată de pe internet la adresa www.termopitesti.ro şi www.primariapitesti.ro. Documentele completate vor fi depuse la sediul S.C. Termo Calor Confort S.A. parter, unde se va plăti taxa de 100 lei. După avizarea proiectului de reconsiderare a instalaţiilor dintr-un condominiu se va proceda la deconectarea caloriferelor ce va efectuată doar de către S.C. Termo Calor S.A., contracost, conform legii 325. art.30 alin (5) şi (6). Odată cu deconectarea vor fi verificate şi actele cu acordul vecinilor de apartament, atît pe orizontală, cît şi pe verticală, în caz de neconcordanţe urmînd să se anuleze avizul de deconectare.

O noutate o reprezintă și faptul că începînd din acest an, deconectarea de la apa caldă menejeră nu mai este obligatorie, iar persoanele deconectate anterior vor fi sprijijnite gratuit să se rebranşeze.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90