NOR CURIER 930X122

centru

TRAFICUL AUTO, INTERZIS ÎN CENTRU

Traficul auto, interzis în Centru. Tot mai multe primării de municipii din România interzic traficul auto în zona centrală sau introduc taxe mari de acces în Centru pentru autovehicule.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Un exemplu este municipiul Timişoara, care se aliniază astfel tendinţelor internaţionale.

Traficul rutier intens reprezintă şi în Piteşti o mare problemă, iar în special în Centru devine pe zi ce trece mai dificil să găseşti un loc de parcare. Primăria a avansat la un moment dat ideea de majorare a taxelor pentru parcare în Centru, ba chiar a adus în discuţie posibilitatea interzicerii accesului auto în zona centrală, dar încă nu a luat o decizie în acest sens.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Sunt voci care consideră că anumite străzi sau tronsoane de străzi din centrul Piteștiului ar trebui închise traficului auto. De exemplu, una dintre propuneri este închiderea circulaţiei rutiere pe bulevardul I.C. Brătianu (foto) între Prefectura Argeș şi Institutul de Proiectări și transformarea acestui tronson în zonă pietonală. Primăria, cel puțin deocamdată, a respins propunerea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90