centru

TRAFICUL AUTO, INTERZIS ÎN CENTRU

Traficul auto, interzis în Centru. Tot mai multe primării de municipii din România interzic traficul auto în zona centrală sau introduc taxe mari de acces în Centru pentru autovehicule.

Citiți și: Piteşti: Investiţie pentru bolnavii de cancer

Un exemplu este municipiul Timişoara, care se aliniază astfel tendinţelor internaţionale.

Traficul rutier intens reprezintă şi în Piteşti o mare problemă, iar în special în Centru devine pe zi ce trece mai dificil să găseşti un loc de parcare. Primăria a avansat la un moment dat ideea de majorare a taxelor pentru parcare în Centru, ba chiar a adus în discuţie posibilitatea interzicerii accesului auto în zona centrală, dar încă nu a luat o decizie în acest sens.

Citiți și: Lovitură cruntă pentru piteșteni

Sunt voci care consideră că anumite străzi sau tronsoane de străzi din centrul Piteștiului ar trebui închise traficului auto. De exemplu, una dintre propuneri este închiderea circulaţiei rutiere pe bulevardul I.C. Brătianu (foto) între Prefectura Argeș şi Institutul de Proiectări și transformarea acestui tronson în zonă pietonală. Primăria, cel puțin deocamdată, a respins propunerea.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441