NOR CURIER 930X122

    imagine_ambasador_Chile_7

    Trei ambasadori, în aceeaşi zi în Argeş

    Pe 4 iulie, în această săptămână, Argeşul primeşte vizita a trei ambasadori odată. Este vorba de ambasadorii în România ai republicilor Chile, Bulgaria şi Slovenia. Doi dintre ei au mai fost în judeţul nostru.

    În ceea ce o priveşte pe Excelenţa Sa Maria Eliana Cuevas Bernales, ambasadorul Republicii Chile în România, este prima vizită în judeţul nostru, la invitaţia prefectului Cristian Soare.

    Excelenţa Sa va face o vizită în Mioveni, acolo unde vor fi prezenţi şi ambasadorii din Bulgaria şi Slovenia, care au mai ajuns o dată în Argeş, iar acum vor să lege relaţii de colaborare cu mediul de afaceri din oraşul amintit mai sus. În plus, ambasadorii vor participa la inaugurarea parcului tehnologic şi pentru inovaţii din Mioveni.

    Vizita ambasadorului Republicii Chile mai cuprinde şi o întâlnire cu oamenii de afaceri din Ştefăneşti şi o deplasare la o unitate de procesare a cărnii, construită cu bani europeni.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3