930×122 CAPRA 5

caini

TRIVALE, PRIMUL LOC ÎNTR-UN TOP NEDORIT

Trivale, primul loc într-un top nedorit. Potrivit unei informări a Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2017 de pe străzile orașului au fost capturaţi 180 de maidanezi.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Cei mai mulţi câini au fost adunaţi din zona Trivale – 47. Urmează zona Podul Viilor – 36 şi cartierul Găvana – 28. Cei mai puţini au fost strânşi în cartierul Prundu – 6 şi în zona Craiovei – 2.

Autorităţile piteștene susţin în continuare că de vină sunt persoane din alte localităţi, care abandonează câini pe raza municipiului. Potrivit legii, o astfel de faptă este pedepsită cu amendă penală. Nu știm, însă, ca până acum cineva să fi fost sancționat.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

În ultimii trei ani, conform municipalității, peste 13.000 de câini vagabonzi au fost strânşi de pe străzile din Pitești. Amintim că în curând municipalitatea va avea propriul său serviciu de ecarisaj.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90