Donaris 930 x 122

gunoi

TUPEU COLOSAL ÎN RĂZBOIENI

Tupeu colosal în Războieni. Piteștenii din zona blocului C4 din cartierul Războieni reclamă existența unui adevărat focar de infecţie (gunoaie și șobolani) pe malul văii de la capătul blocului.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Ca urmare a punerilor în posesie cu terenuri, din zonă au dispărut containerele municipalității pentru depozitarea deșeurilor menajere.

Cel mai apropiat loc de depozitare se află acum la capătul blocului D4, la o depărtare de circa 200 de metri.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Municipalitatea salubrizează periodic zona, dar unii locatarii complet lipsiți de bun simț și cu un tupeu colosal continuă să refacă „groapa de gunoi” improvizată. Oamenii civilizați din zonă solicită Primăriei să ia măsuri și să îi amendeze pe autori. Corectă cerere: doar amenzile usturătoare pot civiliza în Pitești.

Despre mizeria din Pitești publicația noastră a scris și cu alte ocazii. Amănunte și fotografii, AICI. (Foto 1: descriptiv – cartierul Războieni) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90