EcoMoto 930×122

cornel ionica

ULTIMA ORĂ! SPAIMA ȘOFERILOR AJUNGE ÎN PITEȘTI!

Ultima oră! Spaima șoferilor ajunge în Pitești! Primăria Piteşti a finalizat licitaţiile – prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) – pentru cumpărarea unei platforme pentru ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public şi a unei maşini speciale pentru serviciul de ecarisaj.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

Cele două vehicule au costat în jur de 800.000 de lei, potrivit conducerii Primăriei.

Licitațiile s-au încheiat și urmează ca în curând mașinile să ajungă în Pitești.

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

„În perioada următoare vom stabili exact regulamentul pentru serviciul de ridicare a maşinilor şi, respectiv, pentru serviciul de ridicare a câinilor fără stăpân. Vor fi activităţi în regie proprie, cu forţe proprii. Încă nu am stabilit data la care vom începe cele două activităţi, dar vom anunţa cât de curând acest lucru într-o conferinţă de presă.”, ne-a declarat în urmă cu puțin timp primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Acum câțiva ani, în Piteşti a funcţionat un serviciu de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar (cu o firmă privată), dar acesta a fost suspendat din cauza unor probleme de ordin legislativ. Între timp problemele au fost clarificate, iar primăriile au din nou undă verde. Amănunte, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90