Donaris 930 x 122

pădurea trivale

UN NOU ANSAMBLU DE VILE „RĂSARE” ÎN APROPIERE DE PĂDUREA TRIVALE

Un nou ansamblu de vile „răsare” în apropiere de pădurea Trivale.

Citiți și: Angajare pe perioadă nedeterminată la Primăria Pitești

Vasile Dănescu, proprietarul unui teren de 1.360 de mp de pe strada Nicolae Labiş, nr. 24, din Găvana (situat nu departe de pădurea Trivale şi de drumul care face legătura între cartierele Găvana și Trivale), a transmis pe adresa Primăriei Piteşti un anunț de intenție în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unui ansamblu de locuinţe (vile).

Potrivit documentului, investiția va consta în construirea a trei imobile-locuinţe cuplate cu regim de înălţime P+M (parter și mansardă) şi a unei locuințe individuale tot P+M şi în amenajări auxiliare (accese carosabile şi pietonale, locuri de parcare, spaţii verzi). Ar urma fie amenajate spaţii verzi pe 270 de mp și locuri de parcare pe 20% din suprafața terenului (7 locuri de parcare).

Citiți și: Noi angajări la Primăria Pitești. Salariul este de minimum 3500 de lei

Accesul auto se va face din strada Nicolae Labiş, printr-un drum de servitute.

Pentru ca investiţia să poată fi derulată, trebuie ca Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) care va fi elaborat să fie aprobat de Consiliul Local Pitești. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441