930×122 CAPRA 5

pădurea trivale

UN NOU ANSAMBLU DE VILE „RĂSARE” ÎN APROPIERE DE PĂDUREA TRIVALE

Un nou ansamblu de vile „răsare” în apropiere de pădurea Trivale.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Vasile Dănescu, proprietarul unui teren de 1.360 de mp de pe strada Nicolae Labiş, nr. 24, din Găvana (situat nu departe de pădurea Trivale şi de drumul care face legătura între cartierele Găvana și Trivale), a transmis pe adresa Primăriei Piteşti un anunț de intenție în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unui ansamblu de locuinţe (vile).

Potrivit documentului, investiția va consta în construirea a trei imobile-locuinţe cuplate cu regim de înălţime P+M (parter și mansardă) şi a unei locuințe individuale tot P+M şi în amenajări auxiliare (accese carosabile şi pietonale, locuri de parcare, spaţii verzi). Ar urma fie amenajate spaţii verzi pe 270 de mp și locuri de parcare pe 20% din suprafața terenului (7 locuri de parcare).

Citiți și: Primarul atacă decizia instanței cu privire la Pădurea Trivale!

Accesul auto se va face din strada Nicolae Labiş, printr-un drum de servitute.

Pentru ca investiţia să poată fi derulată, trebuie ca Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) care va fi elaborat să fie aprobat de Consiliul Local Pitești. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3