EcoMoto 930×122

bloc

UN NOU BLOC ÎN PITEŞTI

Consiliul Local Piteşti are pe ordinea de zi a următoarei sale ședințe aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui bloc pe strada 9 mai, în cartierul Ceair. Proiectul este iniţiat de SC Denisa Transport Agregate SRL din Piteşti, reprezentată de un anume Ionel Stoica.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Potrivit planurilor iniţiale, firma intenţionează să construiasă un bloc cu patru etaje, pe o suprafaţă de teren de 503 mp. Vor rezulta 9 apartamente, pentru care autorităţile solicită constructorului să amenajeze 10 locuri de parcare.

Precizăm că proiectul s-a mai aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local şi în luna mai a acestui an, dar a fost retras pentru o analiză mai amănunţită. Ulterior aprobării în Consiliul Local, vor fi stabilite termenele de execuție. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90