930 pe 122 COSTACHE

cămin

UN NOU HOTEL SE DESCHIDE ÎN PITEȘTI

Lucrările de transformare în hotel a fostului cămin al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din curtea Inspectoratului Şcolar Argeș de pe bulevardul Eroilor din Pitești sunt aproape de final, hotelul urmând să fie dat în folosință în acest an, potrivit Primăriei.

Citiți și: Atenție, piteșteni! Informare oficială!

În urma lucrărilor de modernizare, cele 96 de camere care existau iniţial în cămin au fost transformate în 62 de camere duble cu grup sanitar propriu, 16 apartamente cu bucătărie şi grup sanitar propriu, 4 camere pentru pedagogi, două apartamente pentru persoanele cu dizabilităţi, o sală de conferinţe, o sală de lectură şi patru spălătorii, uscătorii şi călcătorii (câte una la fiecare nivel).

Cea mai mare parte vor fi puse la dispoziţia sportivilor legitimaţi la clubul FC Argeş care nu domiciliază în Pitești și pentru cazarea cărora municipalitatea plăteşte acum chirii pentru apartamente de pe piaţa liberă. Celălalte locuințe vor fi pentru cazarea delegaţiilor care vor ajunge în Piteşti cu diverse ocazii și a copiilor din afara Piteștiului care vor participa aici la diverse competiţii şcolare şi sportive.

Citiți și: Surpriză inedită în Parcul Ștrand! Anunțul așteptat de toată lumea

Valoarea totală a contractului este de 5.276.737,36 de lei, cu TVA.

Autorităţile locale din Piteşti sunt în momentul de faţă în faza de evaluare a ofertelor pentru dotarea cu mobilier.

Clădirea, vă reamintim, a fost preluată de Primăria Pitești de la Inspectoratul Școlar Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90