pizzeria sapori  930 122

fanel_proca

Un nou memoriu impotriva primarului din Berevoesti

Grupul de consilieri din Berevoesti despre care va informam recent ca a depus o plangere la Parchetul Campulung cu privire la achizitiile publice organizate de primarul Fanel Proca „recidiveaza”. De aceasta data, grupul respectiv s-a adresat Prefecturii careia ii cere efectuarea de noi controale privind cheltuirea banului public.

Consilierii arata in memoriul lor ca Primaria Berevoesti se afla in pragul insolventei din cauza „numeroaselor abuzuri in serviciu ale primarului Proca Gigi Fanel, atat impotriva intereselor publice cat si impotriva  intereselor persoanelor”.

In memoriu se mai arata si ca primarul ar fi abuzat de drepturile sale fara sa existe vreo obiectie din partea prefectului, indiferent care a fost numele acestuia de-a lungul timpului.

„Trebuie sa precizam, domnule prefect, ca noi, Consiliul Local si cetatenii din Berevoesti, nu cerem inlaturarea din functie a primarului, ci dorim ca acesta sa raspunda pentru toate abuzurile si ilegalitatile sale, chiar daca acest lucru nu este pe placul unor persoane, carora le  este teama de extinderea cercetarilor penale si asupra domniilor lor, atunci cand primarul va incepe ,,sa vomite” tot ce stie! Sa nu traiti cu impresia ca doar actualul prefect este responsabil de situatia de la Berevoesti. Nu! Sunt altii inaintea  dumneavoastra care si-au tras cu prisosinta partea din fondurile repartizate bugetului local. Iata motivul pentru care a rezistat pana acum acest primar!  In final, va precizam faptul ca vom continua demersurile noastre pentru intrarea in legalitate a intregii activitati din Primaria si comuna Berevoesti, motiv pentru care vom trece la verificarea tuturor contractelor de lucrari incheiate fara aprobarea consiliului local si care au fost constatate in neregula de institutiile specializate venite in control”, se mentioneaza in memoriu.

In final, consilierii sustin ca vor depune „plangeri penale impotriva primarului si a altor persoane implicate pentru fiecare contract de lucrari atribuit ilegal si executat necorespunzator, prejudiciind grav bugetul local si interesele comunei Berevoesti”.

{loadposition inside}

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90