930 x122 grota rece

cornel ionica

UN NOU POST FIX DE POLIȚIE ÎN PITEȘTI

Un nou post fix de Poliție în Pitești. Potrivit unei hotărâri a municipalității, Poliţia Locală Piteşti îi va amenda cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei pe cei care depozitează deşeuri lângă platformele de gunoi.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Măsura a fost luată în special ca urmare a acuzațiilor formulate de primarul Cornel Ionică, acuzații potrivit cărora persoane din comunele învecinate aruncă deșeuri în Pitești (subiectul pe larg, AICI).

Există, însă, o problemă: cum vor fi identificați autorii? Pe de-o parte, după cum v-am informat, Primăria Pitești va cumpăra şi va monta camere de supraveghere video cu care vor fi monitorizate platformele de gunoi. Într-o primă etapă vor fi vizate platformele situate la periferie, „acestea fiind în zone cu risc crescut de depozitare de către persoane din comunele alăturate, care nu au încheiat contracte cu operatorul de salubritate și nu plătesc pentru aceste servicii.”, conform municipalității.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Pe de altă parte, Primăria trece la înființarea de posturi fixe de Poliție Locală în cele mai expuse zone din acest punct de vedere. Un prim post de acest fel va fi amenajat pe strada Basarabiei (varianta Craiovei – Prundu). (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3