New Profesional Consult 930 x 122

caini

UN SERVICIU DIN PRIMĂRIE ÎŞI CUMPĂRĂ PISTOALE

Un serviciu din Primărie îşi cumpără pistoale. După cum v-am mai informat, Primăria Piteşti vrea să înfiinţeze în acest an un serviciu propriu de ecarisaj pentru capturarea şi transportul maidanezilor. În prezent, serviciul este asigurat de o firmă privată, cu care Primăria are contract.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Acesta va funcţiona în cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, care are prevăzut în bugetul pentru 2017 un fond pentru cumpărarea unei maşini speciale de ecarisaj. Maşina va costa cel mult 160.000 de lei. Marca maşinii, în funcţie de preţul cel mai scăzut oferit, va fi aleasă în urma unei licitaţii.

De asemenea, vor fi cumpărate şi două pistoale de uz veterinar pentru tranchilizarea câinilor. Pentru această investiţie este prevăzută suma de 7.000 de lei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Până acum, în ultimii trei ani, de pe străzile din Piteşti au fost strânşi peste 9.500 de maidanezi, dar tot mai sunt câteva sute liberi.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90