Donaris 930 x 122

Unda verde pentru programul de 100 de milioane de euro

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a fost joi, 24 februarie, la Bucuresti, la Ministerul Mediului, acolo unde a avut o intalnire cu reprezentantii Guvernului si ai Comisiei Europene. Cu aceasta ocazie, sustine edilul, reprezentantii autoritatilor europene au dat unda verde unui proiect foarte important pentru judetul Arges.

Obiectivul intalnirii a fost acela de a sustine un proiect de 100 de milioane de euro (fonduri nerambursabile) pentru introducerea retelelor de apa si canalizare din mai multe zone ale Argesului, in baza unui proiect realizat de SC Apa Canal 2000 SA si pentru care a fost constituita Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA).

Edilul sef al Pitestiului, care este si presedinte al ADIA, ne-a declarat ca intalnirea a fost un succes.

„In cel mult doua saptamani proiectul va fi inaintat la organismele europene pentru a intra in procedura de finantare. Urmeaza sa mai prezentam niste documentatii, suntem pe drumul cel bun.

Este un proiect foarte important pentru judetul Arges si ne bucuram ca putem sa facem un lucru deosebit”, ne-a spus Tudor Pendiuc.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3