EcoMoto 930×122

cni

UNDĂ VERDE PENTRU SALA POLIVALENTĂ DIN PITEȘTI

Undă verde pentru Sala Polivalentă din Pitești. Astăzi a avut loc o întâlnire între reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI), ai Primăriei Pitești și ai firmei CON-A pentru predarea amplasamentului pentru construirea viitoarei Săli Polivalente a Piteștiului.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Întâlnirea între autorități și constructorul CON-A (societate din Sibiu), care a câștigat licitația pentru construirea Sălii, s-a desfășurat pe terenul de pe strada Basarabiei pe care va fi realizată investiția.

De astăzi, lucrările propriu-zise pentru Sala Polivalentă pot începe. Constructorul are la dispoziție un termen de finalizare de 24 de luni.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Firma CON-A este cunoscută și pentru construirea stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova, a stadionului Cluj Arena și a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca.

Potrivit datelor oficiale furnizate de Guvern, viitoarea Sală va avea o capacitate de 4.900 de locuri în tribune. Va fi realizat un spațiu multifuncțional desfăşurat pe 4 nivele (parter+3 etaje), echipat pentru organizarea la cel mai înalt nivel competițional de jocuri de volei, baschet, handbal, minifotbal, tenis de câmp, tenis de masă, lupte și întreceri din sporturi individuale.

Vor fi realizate zone de agrement, comerciale, pentru conferinţe și zone pentru săli de fitness. Conform informațiilor de la Guvern, investiţia se ridică la 99.459.000 de lei, finanţarea fiind asigurată de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90