NOR CURIER 930X122

primaria pitesti

UNDĂ VERDE PENTRU SCHIMBARE ÎN TRANSPORTUL PUBLITRANS

Primăria Pitești informează că astăzi a fost semnat cu ADR Sud Muntenia contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul de modernizare a infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Proiectul este finanțat cu bani europeni în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și are o valoare totală de 57.753.740,13 lei, contribuția municipiului Pitești fiind de 2% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Potrivit Primăriei, obiectivele acestui proiect sunt următoarele:

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

-modernizarea unui număr de 99 de stații Publitrans de așteptare călători;

-optimizarea traseelor de transport public de călători prin introducerea a 3 noi linii (cu 6 noi stații de așteptare): Trivale – Depozitelor; Războieni – Exercițiu – Craiovei – Depozitelor; Războieni – Gară – I. C. Brătianu – Calea București – Depozitelor;

-integrarea sistemului de eTicketing pentru transportul public de călători și montarea de panouri informative în timp real în autobuze pentru a oferi informații de călătorie în timpul acesteia;

-crearea de sisteme de închiriere de biciclete (sisteme de tip „bike-sharing”);

-amenajarea de piste și trasee pentru bicicliști de-a lungul râului Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3