Donaris 930 x 122

primaria pitesti

UNDĂ VERDE PENTRU SCHIMBARE ÎN TRANSPORTUL PUBLITRANS

Primăria Pitești informează că astăzi a fost semnat cu ADR Sud Muntenia contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul de modernizare a infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat.

Citiți și: Primăria Pitești caută arhitect șef

Proiectul este finanțat cu bani europeni în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și are o valoare totală de 57.753.740,13 lei, contribuția municipiului Pitești fiind de 2% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Potrivit Primăriei, obiectivele acestui proiect sunt următoarele:

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată

-modernizarea unui număr de 99 de stații Publitrans de așteptare călători;

-optimizarea traseelor de transport public de călători prin introducerea a 3 noi linii (cu 6 noi stații de așteptare): Trivale – Depozitelor; Războieni – Exercițiu – Craiovei – Depozitelor; Războieni – Gară – I. C. Brătianu – Calea București – Depozitelor;

-integrarea sistemului de eTicketing pentru transportul public de călători și montarea de panouri informative în timp real în autobuze pentru a oferi informații de călătorie în timpul acesteia;

-crearea de sisteme de închiriere de biciclete (sisteme de tip „bike-sharing”);

-amenajarea de piste și trasee pentru bicicliști de-a lungul râului Argeș.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441