930X122 MAIA

asfaltare

Unde lucreaza ADP

Administratia Domeniului Public (ADP) a continuat seria lucrarilor de reabilitare a arterelor de circulatie din municipiul Pitesti, profitand de faptul ca inca vremea se mentine propice in acest sens. In acest sens, mai multe strazi sunt in lucru, la fel intamplandu-se si in cartiere unde se amenajeaza sau se repara parcari.

Au fost efectuate interventii – care inca mai sunt in desfasurare – pe strazile Petre Ispirescu, Patrascu Voda, Petru Rares, Fundatura Traian, Spatar Milescu, Smardan, Prelungirea Craiovei, precum si pe Calea Bascov si pe platoul Prundu.

De asemenea, se desfasoara lucrari de reparatii la trotuarele din zonele Traian, Republicii, Trivale (la blocul 44), Petrochimistilor, ExpoParc, Calea Depozitelor, Patrascu Voda si Basarabia.

ADP lucreaza si la amenajarea sau reabilitarea unor parcari precum cele de la blocul A4 din Gavana III, blocul S3 de pe strada Plopilor, blocul Q2 de pe strada Tache Ionescu, blocul P18 de pe strada Stefan cel Mare, blocul PS37 de pe strada Smeurei, blocul J7 din Razboieni, blocul M7 din Gavana II, blocurile A2 si J18 din Razboieni, precum si la blocul B5B din Prundu.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90