Donaris 930 x 122

ionica

UNDE SE FAC NOI PARCĂRI SUPRATERANE ŞI SUBTERANE ÎN PITEŞTI

În 1989 parcul auto al Piteştiului număra 11.000 de autovehicule. În prezent acesta depășește 100.000, spune viceprimarul Cornel Ionică, anunțând că municipalitatea are planuri pentru construirea de noi parcări subterane şi supraterane.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Până acum în ultimii ani în Piteşti au fost construite trei parcări supraterane, dintre care două (în Piaţa Ceair şi lângă Biserica „Mavrodolu”) sunt publice, iar una (la complexul comercial Trivale) este privată. Din păcate, niciuna nu e folosită la capacitate maximă.

Totuşi, se impune construirea de noi parcaje în încercarea de eliminare a blocajelor rutiere, în special în zona centrală. Punctele vizate de Primăria Piteşti sunt în zona sediului Finanţelor Publice Argeș, sub parcul de peste drum de Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” şi la blocul „Fortuna” (în curtea interioară). La „Fortuna” planul este să se construiască o parcare pe un nivel, cu circa 250 de locuri. Pentru toate aceste proiecte municipalitatea vrea să obţină fonduri europene.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • LUCIAN spune:

    Cea mai mare prostie la Fortuna sa faci parcare supraterana.
    1 – Daca sapi pt. fundatie afectezi structua blocurilor din jur, acestea fiind foarte apropiate, iar curtea este destul de ingusta, nu mai zic de perioada de disconfornt creata pe perioada lucrarilor.
    2. – Daca e supraterana nu se mai asigura intimitatea locatarilor de la etajul I sau chiar 2, deoarece mai au sa se uite pe geam in apartamente.
    SOLUTIE: Desfiintarea acestui sistem si infiintarea unui sistem cu bariera cu cartele pt. locatari si societati comerciale din zona, astfel se elimina locuri ocupate 24 ore si care stau goale in pprezent cu sistemul adoptat de primarie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90