NOR CURIER 930X122

afacere

UPDATE: LOVITURĂ PENTRU PROIECTUL LUI BRĂNESCU

UPDATE: Lovitură pentru proiectul lui Brănescu. Proiectul care prevedea aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru terenul de pe strada Gârlei, nr. 74, din Pitești, acolo unde familia Brănescu intenționa să construiască un bloc de locuințe, a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței ordinare în plen de joi, 29 august 2019, a Consiliului Local.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Proiectul a fost retras pentru că se așteaptă un răspuns oficial de la Ordinul Arhitecților din România cu privire la regimul de înălțime al clădirii (P+3E – 4 Er), în zonă fiind mai multe case.

În ședința ordinară în plen de joi, 29 august 2019, a Consiliului Local Pitești va fi supus votului și aprobării Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru un teren intravilan de 1.167 de mp de pe strada Gârlei, nr. 74, în vederea construirii unui imobil de locuințe colective.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Investiția este una de familie, inițiatorii proiectului fiind omul de afaceri Ion (John) Brănescu, soția sa, Maria Brănescu, și fratele lui, Dorinel Brănescu.

Clădirea ar urma să aibă un regim de înălțime P+3E – 4 Er, cu un total de 25 de apartamente (câte 5 apartamente pe fiecare nivel).

Proiectul prevede și amenajarea în exterior a unui loc de joacă pe o suprafață de 24 de mp și de spații verzi pe o suprafață de 199 de mp.

Accesul pietonilor și al autovehiculelor se va face din strada Gârlei (cu posibilitate de acces de pe limita vestică, dar și de pe limita estică a proprietății).

Din punct de vedere arhitectural, proiectul este realizat de SC Arhiama Pro Design SRL (arhitect, Elena Amalia Gugui). (Sursă foto: Facebook)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3