NOR CURIER 930X122

investitii

URGENŢĂ LA PRIMĂRIA PITEŞTI

Urgenţă la Primăria Piteşti. Principala preocupare a administraţiei locale din Piteşti este finalizarea lucrărilor pe domeniul public până la apariţia zăpezii sau a îngheţului.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Sunt în lucru investiţii de reparaţie a unor artere de circulaţie, fiind însă în pregătire şi investiţii noi care, cel mai probabil, vor fi ”atacate” la anul.

”Urgenţa pentru noi este acum să terminăm ceea ce am început. Avem mai multe lucrări la licitaţii la care vom da drumul în funcţie de vreme, dar cel mai probabil la anul, deoarece acum este deja aproape noiembrie şi oricând vremea se poate înrăutăţi.”, ne-au declarat reprezentanţi ai Primăriei Piteşti.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Unele dintre cele mai importante lucrări care urmează să înceapă sunt cele de reabilitare şi modernizare a bulevardului Eroilor (de la intersecţia cu strada Exerciţiu până la cea cu bulevardul Republicii), a străzii Dârzului şi a unor loturi de străzi din Trivale şi Găvana, recent aprobate în Consiliul Local al municipiului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90