New Profesional Consult 930 x 122

parcari

URMEAZĂ: MAȘINI RIDICATE ÎN PITEȘTI. AVERTISMENT DUR

Urmează: Mașini ridicate în Pitești. Avertisment dur. În urmă cu puțin timp, Primăria Pitești a dat publicității un anunț cu privire la preconizata reluare a ridicării mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

„Primăria municipiului Pitești se află în procedură de achiziție a unui autovehicul special pentru ridicarea și transportul mașinilor parcate neregulamentar.

De asemenea, se lucrează la proiectul de regulament privind funcționarea acestui serviciu, în conformitate cu legea, fără abuzuri.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Vom interveni ferm și vom fi categorici cu cei care încalcă legislația rutieră și care pun în pericol pietonii și participanții la trafic.”, avertizează Primăria Pitești.

Amintim că Primăria Piteşti își va face un serviciu propriu pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Viitorul nou serviciu va funcţiona în cadrul Administrației Domeniului Public (ADP). În bugetul pentru 2017 au fost prevăzute fonduri pentru cumpărarea echipamentelor necesare.

În Piteşti a funcţionat un astfel de serviciu în urmă cu câţiva ani (cu o firmă privată), dar acesta a fost suspendat din cauza unor probleme de ordin legislativ. Între timp problemele au fost clarificate, iar primăriile au din nou undă verde. Amănunte, AICI.(Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3