Donaris 930 x 122

cornel ionica

VA MAI FI ORĂȘELUL COPIILOR? ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Va mai fi Orășelul Copiilor? Anunț de ultimă oră. Cu puțin timp în urmă, primarul Cornel Ionică a făcut precizări în legătură cu organizarea Orășelului Copiilor în Pitești.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„În ultimii ani am pus la dispoziția solicitanților spațiul din zona stadionului municipal Nicolae Dobrin – strada Nicolae Dobrin, iar din acest motiv am primit numai critici din partea tuturor.

Cu toate acestea, din dorința de a organiza și în acest an evenimentul, am pus la dispoziție din nou același amplasament pentru Orășelul Copiilor, dar locatarii din zonă au depus la Primăria municipiului Pitești o “Plângere prealabilă”, prin care solicită ca Orășelul Copiilor să nu se mai organizeze în zona respectivă.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În aceste condiții, am decis să suspendăm utilizarea amplasamentului respectiv și am încercat să găsim o altă soluție. Clar este faptul că nu vom putea accepta revenirea pe Strada Mare – zona centrală, pietonală. De asemenea, legislația nu permite amplasarea Orășelului Copiilor în parcul Ștrand sau parcul Lunca Argeșului ori în zona Bowling, amplasamentele respective fiind reabilitate cu fonduri europene.

Am venit, în aceste condiții, cu propunerea amplasării Orășelului Copiilor în Târgul Săptămânal, ajungând la concluzia că este singura zonă în care se poate amenaja Orășelul Copiilor în acest an. Dacă agenții economici acceptă această propunere, vom pune la dispoziție Târgul Săptămânal pentru acest eveniment.”, informează primarul Piteștiului.

Despre același subiect puteți citi și AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3