930×122 CAPRA 5

angajări

VAL DE ANGAJĂRI LA PRIMĂRIA PITEŞTI

Val de angajări la Primăria Piteşti. Primăria Piteşti scoate noi posturi la concurs, după ce în urmă cu câteva zile – după cum v-am anunţat – a scos la concurs alte 6 posturi.

Citiți și: Noua lege a salarizării: Venituri duble pentru aceste persoane

De această dată, „oferta” este și mai generoasă. Un singur post vizat este pe perioadă determinată – de consilier juridic. Celelalte sunt pe o perioadă nedeterminată, fiind vorba despre: două posturi la Biroul de Cadastru (dintre care unul de şef de Birou); unul de consilier la Compartimentul Calitate şi Control Intern – Protecţia Datelor cu Caracter Personal; trei la Compartimentul Comunicare; două la Biroul de Monitorizare a Serviciilor Publice (inclusiv o funcție de şef) și alte două posturi la Serviciul Tehnic – Compartimentul Protecţia Mediului.

Concursurile vor avea loc în luna februarie a acestui an.

Citiți și: Oportunitate de angajare la Primăria Pitești!

Reamintim că posturile în administraţia locală au devenit atractive după majorările salariale din 2018, mai ales pentru funcţionarii publici. La Primăria Piteşti salariile sunt acum consistente, iar angajaţii beneficiază şi de alte drepturi.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90