930 x122 grota rece

impozite

VESTE PROASTĂ! CRESC IMPOZITELE ÎN PITEȘTI

Taxele şi impozitele locale (inclusiv pentru locuință, teren și mașină) în Pitești pentru 2018 ar urma să fie majorate cu circa 18-20%, a anunţat astăzi conducerea Primăriei.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Pentru ca o astfel de Hotărâre să intre în vigoare pe 1 ianuarie 2018, Hotărârea ar trebui să fie adoptată de Consiliul Local în acest an.

Consiliul Local Piteşti se întruneşte mâine în şedinţă ordinară, ultima din anul în curs.”, precizează conducerea Primăriei, care mai spune că taxele şi impozitele locale în Piteşti nu au mai fost majorate de 9 ani.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pe ordinea de zi a ședinței în plen de mâine a Consiliului Local Pitești figurează un proiect de Hotărâre cu privire la stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2018, proiect în care nu se face, însă, referire la procentul de majorare. Rămâne de văzut cu cât vor crește impozitele și taxele locale în Pitești în urma ședinței de mâine, ședință care anticipăm că va fi una cu scântei la dezbaterea acestui proiect.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90