Donaris 930 x 122

Arges

VICEPRIMAR: DOUĂ NOI PODURI ÎN PITEŞTI

Municipiul Piteşti, Primăria Mărăcineni, Consiliul Judeţean Argeş şi Instititutul Pomicol din Mărăcineni s-au asociat pentru susţinerea unui proiect de construire cu bani europeni a unui nou pod peste râul Argeş, proiectul urmând să fie depus la autoritatea de management în această lună. Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, anunță că viitorul nou pod va avea patru benzi (câte două pe sens), piste pentru bicicliști şi alei pietonale.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cornel Ionică spune că Primăria Pitești are în vedere şi construirea unui alt pod, în aval de podurile deja existente (unul din 1913, iar celălalt din anii 70, pe care se face acum intrarea în Piteşti la Podul Viilor).

„Primul pod pe care îl avem în vedere şi pentru care am început procedurile este în amonte. Al doilea, pentru care avem doar intenţie, este în aval, spre barajul Prundu. Vrem să facem o legătură cu şoseaua veche spre Bucureşti şi astfel ar fi degrevat traficul rutier din zona Podul Viilor. Încă studiem cea mai bună soluţie.”, afirmă viceprimarul.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90