New Profesional Consult 930 x 122

exercițiu

VICEPRIMAR, ÎN CONTROL: „PUNEȚI OSUL LA TREABĂ!”

Viceprimar, în control: „Puneți osul la treabă!” Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, a fost astăzi în control inopinat pe şantierul de pe strada Exerciţiu.

Citiți și: Pitești. S-a aprins iluminatul festiv! Cum arată centrul orașului

Viceprimarul a vrut să vadă cum se desfăşoară lucrările de reabilitare a străzii, lucrări pentru care municipalitatea a investit sume importante de la bugetul local. Apostoliceanu le-a cerut angajaţilor firmei executante să pună osul la treabă. Asta în condițiile în care, realitate obișnuită în Pitești, muncitorii trăgeau mâța de coadă. De asemenea, viceprimarul a solicitat firmei de construcţii să lucreze cât mai curat cu putinţă şi să profite de vremea care încă permite intervenţiile pe domeniul public. Reabilitarea străzii este prevăzută să se încheie în primăvara anului viitor.

Prezența în teren a viceprimarului Sorin Apostoliceanu, pe care o salutăm, vine ca urmare a articolelor în care ePitești a atras atenția asupra modului deplorabil în care se execută lucrările pe șantierele de pe străzile Piteștiului. Exemple, AICI și AICI.

Citiți și: Pitești: Noi evenimente la Centrul Cultural

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA