930×122 CUMPANA 5

semafoare

VICEPRIMARUL ZIDARU, COŞMAR PE STRĂZILE PITEŞTIULUI

Viceprimarul municipiului Piteşti, Laurenţiu Zidaru, a făcut astăzi o serie de dezvăluiri privind problemele pe care le întâmpină pe străzile municipiului atunci când vrea să îşi însoţească băiatul până în zona autogării Nord.

Citiți și: Pitești – Se aranjează cărțile pentru un nou viceprimar ?

Viceprimarul a spus că are parte de un adevărat calvar generat de semafoarele care, teoretic, ar trebui să sistematizeze circulaţia, nu să o încurce.

„Plec de acasă, din Exerciţiu, pe la ora 5:30. Ajung la intersecţia cu Bulevardul Eroilor, prind semaforul roşu, nu e nimeni pe străzi la ora aceea, dar sunt disciplinat, că doar sunt viceprimar, şi aştept. Ajung apoi la intersecţia cu strada Smeurei – iarăşi semafor pe roşu. La intersecţia cu strada Armand Călinescu iarăşi stau – semaforul e roşu. Prind, în sfârşit, verde pe Republicii, dar mă opresc la interescţia cu strada Maternităţii unde semaforul e iarăşi roşu.

Citiți și: „S-A VOTAT CA GELU TOFAN SĂ FIE PROPUNEREA DE VICEPRIMAR AL PITEȘTIULUI”

Ajung la Spitalul Militar: semaforul e pe verde, căci nu sunt pietoni care să oprească butonul de oprire. La L-uri, dacă am noroc prind galben, dacă nu, tot roşu. Ajung la destinaţie, după care merg înapoi prin acelaşi şir de semafoare.

Ar trebui să fie mai bine gândit sistemul, să fie camere video care să ajute la fluidizarea traficului. Sperăm să rezolvăm o parte dintre aceste probleme prin noile pasaje pe care le vom construi în oraş.”, a declarat Laurenţiu Zidaru.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90