NOR CURIER 930X122

ambasador

Vizită a ambasadorului palestinian la Pitești

Astăzi, 14 iulie 2021, a avut loc întâlnirea dintre executivul Primăriei Pitești și Ambasadorul Statului Palestina la București, ES dl. Fuad Kokaly, însoțit de către directorul Centrului Cultural Palestinian „Mahmoud Darwish” și de reprezentanți ai comunității palestiniene din Pitești.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

 

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

 

„Prilejuită de dorința de a reafirma și de a susține colaborarea între cele două orașe înfrățite, Pitești și Beit Jala, vizita ambasadorului palestinian în Orașul Lalelelor și-a propus o serie de întâlniri menite să dezvolte relațiile bilaterale în domeniul culturii.

 

 

Discuțiile din cadrul întâlnirii au avut ca temă proiectele culturale pe care Ambasada Statului Palestina la București le derulează în România și modalitățile de implementare a acestor proiecte în orașele românești înfrățite cu cele palestiniene, ținând cont de existența unui context cultural și social important între cele două țări”, precizează Primăria Piteşti.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • ndjf spune:

    cretinul ii da o icoana, ala fiind musulman, nivelul de prostie al bigotului ultra religios din romania intrece orice limita

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90