930X122 MAIA

ambasador

Vizită a ambasadorului palestinian la Pitești

Astăzi, 14 iulie 2021, a avut loc întâlnirea dintre executivul Primăriei Pitești și Ambasadorul Statului Palestina la București, ES dl. Fuad Kokaly, însoțit de către directorul Centrului Cultural Palestinian „Mahmoud Darwish” și de reprezentanți ai comunității palestiniene din Pitești.

Citiți și: Primăria, poziție tranșantă față de educatoarea bătăușă!

 

Citiți și: Primăria Pitești, investiție de peste 200.000 de euro la Liceul de Arte

 

„Prilejuită de dorința de a reafirma și de a susține colaborarea între cele două orașe înfrățite, Pitești și Beit Jala, vizita ambasadorului palestinian în Orașul Lalelelor și-a propus o serie de întâlniri menite să dezvolte relațiile bilaterale în domeniul culturii.

 

 

Discuțiile din cadrul întâlnirii au avut ca temă proiectele culturale pe care Ambasada Statului Palestina la București le derulează în România și modalitățile de implementare a acestor proiecte în orașele românești înfrățite cu cele palestiniene, ținând cont de existența unui context cultural și social important între cele două țări”, precizează Primăria Piteşti.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ndjf spune:

    cretinul ii da o icoana, ala fiind musulman, nivelul de prostie al bigotului ultra religios din romania intrece orice limita

Donaris 570×90