ambasador

Vizită a ambasadorului palestinian la Pitești

Astăzi, 14 iulie 2021, a avut loc întâlnirea dintre executivul Primăriei Pitești și Ambasadorul Statului Palestina la București, ES dl. Fuad Kokaly, însoțit de către directorul Centrului Cultural Palestinian „Mahmoud Darwish” și de reprezentanți ai comunității palestiniene din Pitești.

Citiți și: Piteştiul s-ar putea înfrăţi cu un oraş din Tunisia

 

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată

 

„Prilejuită de dorința de a reafirma și de a susține colaborarea între cele două orașe înfrățite, Pitești și Beit Jala, vizita ambasadorului palestinian în Orașul Lalelelor și-a propus o serie de întâlniri menite să dezvolte relațiile bilaterale în domeniul culturii.

 

 

Discuțiile din cadrul întâlnirii au avut ca temă proiectele culturale pe care Ambasada Statului Palestina la București le derulează în România și modalitățile de implementare a acestor proiecte în orașele românești înfrățite cu cele palestiniene, ținând cont de existența unui context cultural și social important între cele două țări”, precizează Primăria Piteşti.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • ndjf spune:

    cretinul ii da o icoana, ala fiind musulman, nivelul de prostie al bigotului ultra religios din romania intrece orice limita


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441