930 x122 grota rece

balcoane

VOR FI CONSTRUITE BALCOANE PENTRU UN ÎNTREG BLOC DIN PITEȘTI

Locatarii blocului de locuințe sociale Coremi vor beneficia de îmbunătățirea condițiilor de locuit. Se află în derulare procedura de atribuire a contractului de proiectare și de execuție a lucrărilor pentru modernizarea blocului, situat pe bulevardul Petrochimiştilor, pe varianta către Arpechim.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Lucrările vor consta în construirea de balcoane și închiderea acestora cu tâmplărie performantă energetic pentru fiecare apartament; extinderea în balcoanele nou înființate a rețelei electrice interioare existente; asigurarea accesului din fiecare apartament în balcoanele nou construite; lucrări de reparații acolo unde acest lucru este necesar.

Precizăm că lucrările vor fi realizate în cadrul unui proiect mai amplu inițiat de Primăria Pitești, proiect finanțat cu bani europeni în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 și care vizează integrarea socială a persoanelor defavorizate de la blocul Coremi și din cartierul Războieni.

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

Proiectul, intitulat „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești”, are o valoare de 20.113.023,81 de lei.

Termenele de execuție vor fi stabilite ulterior desemnării constructorului.

Blocul Coremi se află în administrarea unei asociaţii a cetățenilor de etnie romă.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3