Donaris 930 x 122

ionica

furtuna2

VREMEA REA BLOCHEAZĂ ÎN PITEȘTI PROIECTE DE MILIOANE DE LEI!

Astăzi ar fi trebuit să înceapă în Piteşti două dintre cele mai mari investiţii cu fonduri europene prevăzute în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. Ploaia a dat, însă, peste cap planurile edililor.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Este vorba de proiectul de regenerare urbană (care vizează reabilitări de spaţii verzi, alei, trotuare şi străzi pe o suprafaţă de 40 de hectare) şi construirea pasajului rutier aerian de la Podul Viilor. Valoarea ambelor proiecte este de aproape 10.000.000 de lei.

„Din păcate, ploile ne ţin pe loc. Ce să faci pe vremea asta? Cele două investiţii vor începe dacă ne va lăsa timpul şi nu va mai ploua. Ne vom încadra în termenele stabilite, nu am nicio îndoială. Dar nu ai ce să faci, noi am fost aseară (n.r. – în noaptea de duminică spre luni) în zone cu probleme din punct de vedere al căderilor masive de apă, precum Turceşti, strada Pinului şi Gârlei. Am fost cu utilaje, cu tot ce trebuie şi, din fericire, nu au fost probleme majore.”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului.

Citiți și: Ce se întâmplă cu vremea? Anunțul pe care îl aștepta toată lumea

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3