New Profesional Consult 930 x 122

buget

ZI IMPORTANTĂ PENTRU PITEȘTENI

Zi importantă pentru piteșteni. Astăzi, 16 martie 2017, de la ora 15, în incinta Primăriei, în sala mare de ședințe (intrarea D), se va desfășura dezbaterea publică referitoare la proiectul de buget al Piteștiului pentru anul 2017.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

La dezbatere pot participa toți piteștenii care vor să facă propuneri, sugestii și observații. Dezbaterea publică este ultima etapă prevăzută de lege înainte de adoptarea bugetului de către Consiliul Local (în şedinţa sa în plen de la finalul lunii în curs).

Potrivit proiectului, Piteştiul va avea în acest an un buget de 110.000.000 de euro, dintre care 14.000.000 de euro sunt pentru investiţii. Alte proiecte vor fi finanţate cu bani de la bugetul de stat sau din resurse europene. Proiectul bugetului municipiului Pitești pentru 2017 poate fi consultat AICI. De asemenea, amănunte AICI despre proiectul de investiții pentru Pitești pentru acest an.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3