NOR CURIER 930X122

contracte

ZIARUL UNEI RUDE A CONSILIERULUI LUI IONICĂ, BANI DE LA O INSTITUȚIE A PRIMĂRIEI

Ziarul unei rude a consilierului lui Ionică, bani de la o instituție a Primăriei. Una dintre modalitățile prin care o instituție publică își promovează activitatea este încheierea de contracte de publicitate cu diferite instituții de presă. Felul în care sunt atribuite respectivele contracte ține de fiecare instituție în parte.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Însă, în momentul în care o instituție subordonată Primăriei Pitești are încheiat un contract de promovare, culmea, cu o societate media coordonată de o rudă a consilierului primarului Cornel Ionică, situația este cel puțin… ciudată, nu?

În anul 2018, o instituție publică aflată în subordinea municipalității și care funcționează cu bani de la bugetul local a acordat, lunar, suma de 952 de lei unui ziar care îi aparține unei rude a unui consilier al primarului Cornel Ionică.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Este legal? Nu intră în atribuțiile noastre să stabilim acest lucru. Cu siguranță, însă, nu este moral, iar cineva, la un moment dat, va trebui să dea explicații.

În perioada următoare vom face publice numele firmei și, implicit, al publicației, dar și al consilierului. Va urma.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90