Donaris 930 x 122

zile_pitesti

Zilele Pitestiului costa 20.000 de lei

In saptamana 17 – 23 mai se desfasoara mai multe manifestari sub semnul „Zilelor municipiului Pitesti”, manifestari care se vor concentra in special in perioada 20 – 22 mai. Autoritatile locale din Pitesti au stabilit insa deja atat sumele care vor fi cheltuite cu aceasta ocazie, cat si tariful care va fi perceput comerciantilor care vor vinde diverse produse in oras in perioada respectiva.

Astfel, bugetul total al manifestarilor este de doar 20.000 de lei, banii provenind din bugetul local si din sponsorizari.

Conform raportului intocmit de Primarie pentru a fi inaintat Consiliului Local, comerciantii care vor vinde in Parcul Strand in targul organizat de Zilele Pitestiului vor plati suma de 25 de lei pe metrul patrat pentru fiecare zi. Pentru a se face economii, trupele care vor canta la Zilele Pitestiului vor fi locale, multi dintre artisti fiind angajati ai Centrului Cultural sau elevi de la Scoala Populara de Arte.

Au fost prevazute si cheltuieli de protocol pentru delegatii care vor veni la manifestari. 2.800 de lei este bugetul preconizat pentru pranzul si cina invitatilor din tara si de peste hotare, 1.500 de lei s-au prevazut pentru masa oficiala si 8.000 de lei pentru cazarea delegatilor. In plus, autoritatile au pus deoparte si 7.700 de lei pentru „cheltuieli neprevazute”.

Aceeasi „tactica” a economiilor a fost adoptata si la editia din 2010 a Simfoniei Lalelelor. Astfel, Simfonia a inregistrat venituri totale de peste 110.000 lei, in timp ce cheltuielile au fost la jumatate.

{loadposition inside}

 

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3