New Profesional Consult 930 x 122

craciun

ZIUA MULT AȘTEPTATĂ DE PITEȘTENI

Ziua mult așteptată de piteșteni. Municipalitatea Piteşti a alocat o sumă importantă pentru sărbătorile de iarnă 2017-2018.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Din această sumă, nu mai puțin de 400.000 de lei au fost folosiți pentru cumpărarea de noi instalaţii electrice de iluminat ornamental și pentru repararea celor vechi. Banii sunt de la bugetul local.

Iluminatul public ornamental pentru sărbătorile de iarnă și luminile din bradul de Crăciun care va fi amplasat în Piața Primăriei vor fi aprinse, ca de obicei, pe 1 decembrie, la o oră care urmează să fie stabilită. Angajații Serviciului de Iluminat Public au început zilele trecute montarea sistemelor de iluminat festiv, iar acțiunea se va desfășura și pe parcursul lunii noiembrie.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Festivitatea de aprindere a iluminatului ornamental pentru sărbătorile de iarnă este un eveniment popular printre piteșteni, mii de persoane fiind așteptate și pe 1 decembrie 2017, ca în fiecare an în această zi, în Piața Primăriei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90