930×122 CAPRA 5

cartierul prundu

Zona centrală dintr-un cartier al Piteştiului, iluminată cu LED

Zona centrală din cartierul piteştean Prundu, iluminată cu LED.

Citiți și: Video – S-a întâmplat în Prundu! A aprins grătarul cu cartoane și vecinii au chemat pompierii aiurea!

Primăria Municipiului Pitești informează că, începând de astăzi, 6 august 2021, pe Bd. Petrochimiștilor va începe acțiunea de înlocuire a 120 de aparate de iluminat stradal de generație veche, cu consum mare de energie, cu aparate de iluminat cu tehnologie LED.

Aparatele de iluminat ce vor fi montate prezintă o intensitate luminoasă adecvată cu geometria căii de circulație, în conformitate cu SR CEN/TR 13201-1:2015. Au fost luate în calcul la dimensionarea noului sistem de iluminare de pe Bd. Petrochimiștilor atât necesitățile vizuale ale utilizatorilor căilor de circulație, cât și posibilitatea de diminuare a consumului de energie electrică în condiții de trafic redus în anumite perioade de noapte, utilizând funcția de dimare.

Citiți și: POMPIERUL ZILEI. A SALVAT O MAȘINĂ CU STINGĂTORUL DE LA BISERICĂ

Acțiunea de înlocuire are următorul program:

– de luni până vineri, între orele 09:00 și 20:00;

– în weekend, între orele 16:00 și 20:00.

Lucrările sunt efectuate de Serviciul Iluminat Public din cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90