EcoMoto 930×122

afecțiuni oftalmologice

Afecţiuni oflalmologice în cazul copiilor care învață online!

Afecţiuni oflalmologice în cazul copiilor care învață online.

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu avertizează că i-au fost semnalate creșteri ale cazurilor de afecţiuni oftalmologice în rândul elevilor. Potrivit acestuia, principala cauză ar fi învățământul online.

În cadrul declarației de presă de vineri, Sorin Cîmpeanu (foto) a spus și că România nu îşi mai permite oprirea procesului educaţional, deoarece costurile sunt deja imense.

 

Printre efectele negative ale școlii online s-ar număra și tulburările socio-emoționale ale elevilor, cauzate de lipsa interacțiunii cu alți colegi, dar și creșterea cazurilor de afecțiuni oftalmologice.

Sunt stopate şi alte afecţiuni de ordin medical. Ne-au semnalat părinţii din ce în ce mai multe afecţiuni oflalmologice ale copiilor generate de predarea online”, a precizat Sorin Cîmpeanu

Mai multe detalii – AICI

Sursă: Mediafax

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3