930 x122 grota rece

autostrada

CITEȘTE CE SPUN OFICIALII EUROPENI DESPRE AUTOSTRADA PITEŞTI-SIBIU!

Primarul Tudor Pendiuc a anunţat astăzi într-o conferință de presă că a discutat în Bruxelles despre construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Pendiuc, cel care a participat zilele trecute la şedinţa Comitetului Regiunilor Europene, al cărui membru este, a declarat că a vorbit cu parlamentari europeni şi că aceștia susţin proiectul realizării unei autostrăzi pe ruta respectivă. În plus, potrivit primarului municipiului Pitești, europarlamentarul Victor Negrescu a formulat o întrebare oficială către comisarii europeni pe tema autostrăzii.

„În răspunsul oficial al celor de la Parlamentul European şi de la Comisie se arată că România nu a trimis Bruxelles-ului nicio aplicaţie pentru construirea unui drum expres sau a unei autostrăzi pe ruta Piteşti-Sibiu. Oficialii europeni mai spun că singurul element luat în calcul va fi Master Planul de transport al României, care acum se află în dezbatere publică. De asemenea, ei afirmă că este momentul ca tot coridorul Nădlac-Constanţa să fie finalizat.”, a spus Tudor Pendiuc.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90