EcoMoto 930×122

meteorologi

AFLĂ CUM VA FI VREMEA DE RUSALII ÎN ARGEŞ!

Bugetarii-şi nu numai ei-au intrat de vineri într-o nouă minivacanţă, graţie zilei libere de luni acordată de Guvern cu ocazia sărbătorii religioase a Rusaliilor.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Cei care au rămas în Argeş vor avea parte astăzi şi mâine de o vreme capricioasă. Temperaturile maxime pe timpul zilei se vor situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius. Minimele nopții de duminică spre luni vor fi de circa 15 grade. Pe acest fond este posibilă apariţia în ambele zile a unor furtuni cu descărcări electrice, meteorologii anunţând vreme instabilă, cu 40% şanse de precipitaţii. Gradul de umiditate se va ridica la 57%. În special în zonele de deal şi de munte instabilitatea vremii va fi mai accentuată.

Pentru zilele de marţi, miercuri şi joi este anunţată vreme frumoasă, cu temperaturi de până la 28-29 de grade Celsius şi cu şanse destul de reduse de precipitaţii. Vineri sunt aşteptate ploi mai consistente, sâmbătă va fi o zi frumoasă, iar duminică vor apărea din nou ploile.

Citiți și: Ce se întâmplă cu vremea? Anunțul pe care îl aștepta toată lumea

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3