930 x122 grota rece

meteo

AFLĂ CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND!

Meteorologii anunță pentru acest weekend vreme frumoasă, cu cer senin și fără șanse de producere a precipitațiilor.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Astăzi vremea va fi rece, cu temperaturi maxime de până la 12 grade Celsius și cu minime de până la -2 grade Celsius. Vântul va bate cu circa 14 km la oră din direcția Est, iar umiditatea va fi de 54%.

Și mâine condițiile meteo vor fi similare celor de astăzi, tot cu maxime de până la 12 grade Celsius și cu minime ușor mai ridicate, de până la -1 grad Celsius. Vântul va bate slab, cu până la 4 km la oră. Chiar dacă umiditatea va crește pe timpul nopții spre 72%, nu sunt condiții de producere a precipitațiilor.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

În ceea ce privește săptămâna viitoare, temperaturile maxime vor crește spre 17 grade Celsius până vineri, iar sâmbătă vor scădea brusc spre 12 grade Celsius și vor fi înregistrate precipitații în weekend-ul următor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90