NOR CURIER 930X122

arestat

Agresor prins de polițiști. Bătaie ,,soră cu moartea” în Pitești

Agresor prins de polițiști. Bătaie ,,soră cu moartea” în Pitești

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

O persoană a fost bătută de un tânăr de 28 de ani, în Pitești.

Victima a suferit leziuni grave ce au fost evaluate din punct de vedere medico-legal.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Bărbatul a fost reținut de polițiști.

,,În ziua de 24 iulie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 28 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Bătaie ,,soră cu moartea” în Pitești

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 16 iulie a.c., cel în cauză ar fi agresat fizic o altă persoană, cauzând leziuni ce au fost evaluate din punct de vedere medico-legal la 3-4 zile de îngrijiri medicale.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.„, conform Inspectoratului de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3