NOR CURIER 930X122

agricolă

agricultura_01130400

AGRICULTURA ARGEŞEANĂ ARE UN NOU ȘEF

Fostul director executiv al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Argeş, liberalul Corneliu Vasilescu, a fost detaşat temporar, pentru şase luni, la conducerea direcţiei similare din judeţul Mehedinţi.

Citiți și: DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ A PITEŞTIULUI, FĂRĂ BANI

În locul acestuia a fost numit ca director executiv interimar Mihail Silviu Dumitrescu, fost şef al Serviciului Inspecţii-implementare politici şi statistici agricole din cadrul Direcţiei argeşene. Mihail Silviu Dumitrescu nu este afiliat politic, lucrând în instituţie de mai mult timp. Există, însă, indicii că el ar fi susţinut de Partidul Conservator. Dumitrescu nu precizează dacă va candida pentru funcţia de director cu atribuţii depline sau dacă se va mulţumi doar cu acest mandat de interimar.

După perioada de şase luni de detașare Corneliu Vasilescu este posibil să revină în Direcţia Agricolă Argeş, dar nu în echipa de conducere, în condiţiile în care PNL a rupt legăturile cu PSD la toate nivelurile.

Citiți și: PITEȘTI: VERIFICAREA DIRECȚIEI PENTRU MAȘINILE RENAULT, GRATIS

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3