New Profesional Consult 930 x 122

primaria pitesti

Ai întrebări privind traficul din Pitești? Noi suntem vocea ta la Primărie!

Ai întrebări privind traficul din Pitești? Noi suntem vocea ta la Primărie!

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

Noi suntem vocea ta la Primărie!

Miercuri, 16 august 2023, la ora 11.00, în sala de consiliu a Primăriei Pitești va avea loc o prezentare privind traficul din oraș.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Aceasta va fi urmată de o sesiune de întrebări pe subiectul de maxim interes public la această oră care este implementarea managementului traficului la Pitești.

Este vorba despre mult discutatul proiect de fluidizare a traficului rutier. Inclusiv prin montarea de noi semafoare în municipiu. Vor participa, alături de executivul primăriei, prof. univ. dr. Valentin Stan – coodonator al proiectului “Sistem de managementul traficului Pitești”.

Totodată, vor fi și reprezentanți ai firmei care implementează în teren întregul proiect.

Sunt invitați și consilierii locali, dar și membri ai societății civile, inclusiv ai presei.

Ai întrebări privind traficul din Pitești? Noi suntem vocea ta la Primărie!

Știm că foarte mulți cititori ai ePitești.ro sunt foarte interesați de aspecte legate de desfășurarea traficului în municipiul Pitești și de măsurile care se iau de către municipalitate în acest sens.

Tocmai de aceeea îi invităm pe cei care au întrebări și sugestii pe tema prezentării care va avea loc la Primăria Pitești să ni le transmită pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

Cele mai interesante dintre acestea vor fi transmise municipalității piteștene.

În cadrul dezbaterii de la Primărie pentru a obține răspunsuri cât mai pertinente pentru cititorii noștri cărora le mulțumim că ne sunt mereu alături.

Repetăm numărul de WhatsApp: 0730 971 621

Așteptăm întrebările voastre!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Mihai spune:

    sensurile unice din Gavana raman asa? s-a concluzionat ca sunt benefice traficului?
    strada Petre Ispirescu are o suprafata de 200-300 de metri in capat care este neasfaltata si cu gropi foarte mari, ce se intampla acolo? Se zvoneste ca locuieste un proprietar pilos care nu vrea sa ii treaca masini prin fata portii.

  • POPESCU NICOLAE spune:

    1. Sensurile unice introduse cu exces de zel în Găvana, au bulversat complet circulația. Prin această măsură s-au lungit traseele de intrare/iesire din cartier (în unele cazuri cu 1,5 km/cursa) cu consecințele rezultate din aceasta, consumuri, poluare,etc. 2. Pe strada Ion Minulescu s-a intensificat traficul inzecit cu toate tipurile de vehicule. Cetățenii din zonă au solicitat zadarnic în repetate rânduri să se monteze câteva limitatoare de viteză (denivelari ) pe porțiunea dreaptă de cca 4 – 500 metri a acestei străzi, pe care tineri cu exces de adrenalina și puține cărți citite își turează la maximum toate tipurile de vehicule(masini, ATV-uri, motociclete ),până la ore târzii din noapte. 3. S-au montat în oraș semafoare la tot pasul, unele la distanțe și de 20 – 30 metri între ele, evident nesincronizate. Se pare că a fost o afacere rentabilă asta, pentru unii . 4. S-au vopsit in roșu bordurile unor intersecții principale, culoare care în exces obosește ochiul și uratește orașul, dar este utilă pentru alegeri confirmând și pentru exargeseni că suntem un judet/oraș roșu.

  • DA spune:

    Aleea Herta trebuie făcută cu sens unic dinspre depou spre varianta,logic nu are ce sa caute cei care vin de pe Basarabia ,decât cei care vin la lidl dar au intrare mai in fata,s-ar crea mai multe locuri de parcare ,când sunt evenimente la sala polivalenta ,pe o parte și pe cealaltă a Aleei Herta .

  • Anonim spune:

    In cartierul Gavana exista un idiot cu atv care cel putin o data sau de doua ori pe saptamana incepe sa mearga cu mizeria aia dupa miezul noptii prin tot cartierul. Problema e ca il ambaleaza peste tot pe unde trece facand un zgomot infernal, special ca sa trezeasca lumea din somn. Atv-ul lui nici macar n-ar trebui acceptat pe drumurile publice pentru ca depaseste poluarea fonica permisa de codul rutier, exista o lege in acest sens. Treaba asta se intampla de mai mult de un an de zile, iar politia nu face nimic. Stiam ca avem o sectie de politie, ca politisti ar trebui sa patruleze noaptea prin cartier. Cum e posibil sa treaca atata timp si nimeni sa nu ia o masura ca sa ii interzica individului sa mai trezeasca oamenii, copii mici, noaptea cu paraitoarea aia infernala a lui? (ps – As mai putea aminti, de asemenea si de alti soferi care umbla noaptea cu geamurile deschise la masini si cu manelele date la maxim, dupa miezul noptii, prin Gavana, trezind oamenii cu zgomotul pe care il fac. Parca nici n-ar exista politisti in Pitesti, zici ca traim in ghetouri, unde indivizii certati cu legea si cu bunul simt fac tot ce vor.)

  • Adi spune:

    A ti putea actualiza reface vopsi sensurile giratorii boldurile indicatoarele pe asfalt si marcaje stradale pt ca ne vaitam ca unii si au luat strada dar adevarul e ca nu putem sa ne orientam in lipsa lor sau ca s deteriorate ..pe ploaie soare intuneric orbiti si de farurile unora care nu si regleaza farul cu bataia in jos mergem pe atrazile astea mici unde unii nu respecta nici parcarea care nu e delimitata de strada cred ca ca daca am avea ceva mai multe indicatoare am sti limitele inainte de a incalca regurile.. dau exemplu pana la carrefour si inapoi nu ai nici un semn ca limita e de 90 dar multi gonesc chiar si cu 140 ramane de vazut daca se respecta , la intoarcerea spre pitesti intr o curba se aduna multa apa cand ploua risc mare de aquaplanare si nici macar nu avem vreun indicator sa o semnaleze.

  • Florin spune:

    Nu inteleg de ce ati bagat semaforul acela in trivale, unde inainte nu era deloc, dureaza 10000 de ani ca sa iesi din trivale, scoateti odata semafoarele ca sunt enervante!!!!!!!!!!!!!!! Aia e daca da masina peste oameni

  • Dumitru Costel spune:

    Circulatia camioanelor ( transportul greu ) pe. dj703k in Mărăcineni a făcut din viața locuitorilor un adevărat calvar . Datorita trepidatiilor puternice au început să apară fisuri în pereții caselor. Zilnic trec pe acest drum sute de camioane încărcate cu pietriș .
    Locuitorii întreabă dacă nu există o soluție pentru devierea acestui transport greu pe alta ruta .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90