NOR CURIER 930X122

star clean

Ai nevoie sigur de așa ceva în casă! Prețuri fără concurență!

Ai nevoie sigur de așa ceva în casă! Prețuri fără concurență!

Citiți și: Prețuri care te dau pe spate! Atenție, se termină și nu le mai găsești!

În Pitești se află un magazin ce aduce o nouă perspectivă asupra curățeniei și igienei: Star Clean. A

Cu un concept unic în județul Argeș, se remarcă prin oferta sa de detergenți lichizi la vrac, fiind primul de acest gen din regiune.

Citiți și: Ceva ce nu știai că există! Dacă îi cumperi o dată, îi cumperi mereu!

Produse românești 100%: Calitate și sustenabilitate

Star Clean se mândrește cu faptul că toate produsele sale sunt de proveniență românească, garantând astfel calitate și susținând economia locală.

Magazinul oferă clienților posibilitatea de a achiziționa tot ce le trebuie pentru curățenie și igienizare, la prețuri imbatabile.

Un aspect inovator al magazinului este abordarea sa sustenabilă.

Clienții pot veni cu propriile recipiente pentru a-și umple cu produsul ales, reducând astfel costurile și impactul asupra mediului prin eliminarea ambalajelor suplimentare.

Gama variată de produse pentru toate nevoile de curățenie

La Star Clean, clienții beneficiază de o gamă variată de produse de curățenie.

Printre acestea se numără:

– detergentul pentru rufe,

– balsamul de rufe,

– detergentul pentru pardoseli,

– detergentul pentru vase

– detartrantul pentru chiuvetă, toaletă și cadă.

Star Clean este mai mult decât un simplu magazin, este o afacere de familie inițiată de doi tineri antreprenori din județul Argeș.

Aceștia își propun să ofere produse de înaltă calitate la prețuri accesibile comunității locale, susținând astfel dezvoltarea economică a regiunii.

Ușor de accesat și cu planuri de extindere

Ai nevoie sigur de așa ceva în casă! Prețuri fără concurență!

Clienții pot achiziționa direct din cele două locații care funcționează în Pitești, de luni până vineri, între orele 10-17.

Prima locație se află pe bulevardul Nicolae Bălcescu, vis-a-vis de supermarketul LIDL.

De peste o lună, Star Clean a deschis porțile și celui de-al doilea magazin în zona Complex Doi Cocoși, strada Pictor Nicolae Grigorescu, Pitești.

Star Clean a introdus și un serviciu de livrare la domiciliu gratuit pentru comenzile ce depășesc suma de 100 de lei, pentru a oferi o experiență de cumpărături cât mai convenabilă clienților săi.

Pentru mai multe detalii și comenzi, clienții pot suna la numărul de telefon 0737 913 174.

Star Clean nu este doar un magazin de produse de curățenie, ci un exemplu de inovație și sustenabilitate în industria detergenților.

Prin oferirea de produse de calitate la prețuri accesibile și cu un impact redus asupra mediului, Star Clean redefinește experiența de cumpărături pentru piteșteni și nu numai.

Comandă acum sau vizitează cele două locații pentru a descoperi cele mai eficiente produse de curățenie, la preț imbatabil!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90