New Profesional Consult 930 x 122

donații ucraina

Ai primit și tu acest mesaj de la Google? Cum funcționează metoda

Ai primit și tu acest mesaj de la Google? Cum funcționează metoda de sprijin.

Citiți și: Centru de colectare a donaţiilor pentru refugiații din Ucraina, la Prefectura Argeș

Războiul din Ucraina a creat un dezastru umanitar, iar Google a introdus recent o modalitate simplă de sprijin pentru persoanele rămase fără adăpost, blocate în mijlocul războiului sau refugiate în alte țări.

Este vorba despre o notificare prin care oamenii care doresc să doneze sume de bani o pot face prin intermediul platformei Google.

 

 

100% din donație va fi direcționată către organizațiile UNICEF, UNCHR și World Food Programme.

Context

„ONU a avertizat că numărul persoanelor care părăsesc țara ar putea crește la 5 milioane în săptămânile și lunile următoare. Echipele noastre lucrează non-stop pentru a sprijini oamenii din Ucraina prin produsele noastre, pentru a se apăra împotriva amenințărilor la adresa securității cibernetice și pentru a evidenția informații fiabile, luând în același timp măsuri extraordinare pentru a opri răspândirea dezinformarii și a întrerupe campaniile de dezinformare online.

Pentru a oferi ajutor imediat și pentru a sprijini eforturile de ajutorare, Google.org și angajații Google au angajat deja peste 25 de milioane de dolari în donații și sprijin în natură. Ca parte a acestui fapt, în România, Google.org a acordat un grant de 500.000 USD Crucea Rosie România pentru a oferi ajutor umanitar și sprijin refugiaților.

Pentru a sprijini în continuare eforturile de ajutorare, Google.org va egala până la 5 milioane USD în donații pentru această campanie până pe 30 aprilie. Alăturați-vă nouă pentru a dona organizațiilor de mai jos”, precizează Google.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3