930X122 MAIA

accident

ALBOTA: COPIL GRAV RĂNIT PE TRECEREA DE PIETONI

Albota: Copil grav rănit pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12, pe DN 65, pe sensul de mers dinspre Pitești către Slatina.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Copilul, în vârstă de 14 ani, a fost lovit de un autoturism când traversa regulamentar drumul, pe o trecere de pietoni, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

În urma impactului, precizează sursa citată, copilul a fost proiectat într-un camion pe sensul opus de mers, camion al cărui șofer oprise pentru a-i da prioritate de trecere.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Conform Biroului de presă al Poliției Județene, copilul a fost transportat la spital în stare gravă, diagnosticat preliminar cu traumatism cranio-cerebral, fractură la umărul drept și contuzie abdominală.

Șoferul vinovat are 21 de ani și este din comuna argeșeană Râca, potrivit sursei citate. Pe numele său polițiștii rutieri veniți la fața locului au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90