EcoMoto 930×122

club sportiv

Alegerea ideală pentru majoritatea ramurilor sportului!

Alegerea ideală pentru majoritatea ramurilor sportului

Citiți și: Titanii 2023: Succes remarcabil la debutul în competițiile de înot

Oportunitate uriașă pentru iubitorii de sport din Argeș!

În județul nostru a fost înființat Clubul Sportiv Titanii 2023, proiect inițiat de Karina Ungureanu – sportivă de performanță timp de 12 ani și multiplă medaliată național și internațional și, totodată, președintele clubului; vicepreședintele Bogdan Scarlat și membru de onoare Radu Marius, de asemenea multipli campioni naționali.

Citiți și: Vă puteți antrena copiii la aproape orice sport. Gratis!

Fondatori C.S. Titanii 2023

Clubul Sportiv Titanii 2023 oferă o paletă largă de activități, cuprinzând majoritatea ramurilor sportului (înot, tenis, judo, baschet, handbal, fotbal, karate, dans, gimnastică, atletism, volei etc.)

Fiind un proiect în plină dezvoltare, inițiatorii clubului caută colaboratori tineri absolvenți dornici să împărtășească experiențe sportive cu cei mici.

,,Împreună dorim să facem sportul cât mai cunoscut și practicat de către copiii județului Argeș!”, este deviza echipei Clubului Sportiv Titanii 2023.

Antrenorii de înot ai clubului, tineri profesioniști și experimentați în acest sport de mai bine de 10 ani, își desfășoară activitatea la Marcea Sport și, în curând, și la Bazinul Olimpic din Pitești (dată care va fi comunicată ulterior pe pagina oficială de Facebook a clubului).

De asemenea, Club Sportiv Titanii 2023 își va începe activitatea pe toate secțiile sportive începând cu luna Ianuarie a anului 2024.

Alegerea ideală pentru majoritatea ramurilor sportului

Până atunci se pot face înscrieri și lecții doar de înot la cele doua instituții mai sus menționate.

Clubul Sportiv Titanii 2023 anunță că în această lună vor selecționa copiii pentru grupa de performanță pe care urmează să o formeze în cursul acestui an și cu care vor porni într-o aventură fantastică de anul viitor!

Concomitent, în această perioadă se continuă înscrierile la grupele de inițiere pentru babyswim, copii de 4 ani și mai mari, cât și pentru adulți.

Important de menționat este că orele desfășurate cu bebelușii sunt cursuri individuale formate din antrenor-copil.

De asemenea, începând cu vârsta de 4 ani și jumătate se poate opta pentru cursuri individuale sau de grup, cu mențiunea că într-o grupă de începători nu fac parte mai mult de 5 copii.

Programul antrenorilor este de luni până vineri, între orele 10.00-20.00 și sâmbătă, între orele 09-14.

Pentru mai multe informații puteți urmări pagina de Facebook a Clubului Sportiv Titanii 2023, AICI.

Cei interesați să facă parte din echipa Clubului Sportiv Titanii 2023, pot depune CV-ul pe WhatsApp la numărul de telefon 0738.193.528 cât și pe pagina oficială a clubului C.S. Titanii 2023.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90