NOR CURIER 930X122

alegeri locale partiale

Alegeri locale parţiale fără fricţiuni

Poliţia Argeş transmite că alegerile locale parțiale din data de 27 iunie a.c. s-au desfășurat fără incidente în ceea ce privește asigurarea ordinii publice. S-a votat la Rociu şi Aninoasa.

Citiți și: Au câștigat alegerile de la Aninoasa și Rociu

Pe parcursul zilei, angajații MAI au verificat și au gestionat toate sesizările privind evenimentele electorale, în contextul organizării alegerilor locale parțiale.

„Personalul MAI rămâne în dispozitiv pentru a verifica, și în continuare, toate sesizările primite, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona secțiilor de votare, dar și pentru asigurarea securității transportului materialelor rezultate în urma procesului de votare și a dosarelor întocmite de birourile electorale, către Biroul Electoral Județean”, precizează IPJ Argeş.

În ceea ce priveşte rezultatele alegerilor, în ambele comune au ieşit primari PSD: detalii, AICI.

(Foto: descriptiv)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3