EcoMoto 930×122

anpc

Alertă alimentară! Dezastru la Lidl, Penny și Metro: pui contaminat!

Alertă alimentară! Dezastru la Lidl, Penny și Metro: pui contaminat!

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) verifică produsele din carne de pui aflate la vânzare în magazinele din România.

Astfel, au fost prelevate mai multe probe.

Citiți și: Mare atenție acum în magazine! Nu vă lăsați păcăliți

Și au fost trimise către laboratoarele de analiză autorizate.

O primă parte a rezultatelor acestor analize relevă:

-probele prelevate în județul Vrancea, la organe de pui de la Agricola Internațional SA, comercializate în magazinul Lidl din Focșani, au fost confirmate cu Salmonella Infantis

-probe prelevate în depozitul Penny din comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, din pui și organe de pui marca ”Hanul Boieresc”. produse de Vanbet SRL, au fost confirmate cu Salmonella Infantis și Salmonella Enteritidis.

-probe prelevate în magazinul Penny Colentina, din sectorul 2 al Capitalei, din pui marca ”Hanul Boieresc”, produse de Vanbet SRL. Au fost confirmate cu Salmonella Infantis și Salmonella Enteritidis.

-probe prelevate în magazinul Penny Bucureștii Noi, din sectorul 1 al Capitalei, din pui marca ”Hanul Boieresc”, produse de Vanbet SRL, au fost confirmate cu Salmonella.

Alertă alimentară! Dezastru la Lidl, Penny și Metro: pui contaminat!

-probe prelevate în magazinul Metro Băneasa, din sectorul 1 al Capitalei, din carne de pui marca ”Coco Rico”, produsă de Aaylex SRL, au fost confirmate cu Salmonella.

-probe prelevate în magazinul Metro Băneasa, din sectorul 1 al Capitalei, din carne de pui, produsă de Agricola Internațional SRL, au fost confirmate cu Salmonella.

Mai multe detalii, AICI.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3